Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Waldorfsalat – En klassiker til vildt

Waldorfsalat – En klassiker til vildt
Søren (Grilltips)

Waldorfsalat blev første gang serveret i 1883 på hotel Waldorf i New York. Siden er den blevet populær verden over, som tilbehør til vildt og anden kød. Waldorfsalat laves i dag i mange variationer, men her er opskriften på traditionel Waldorfsalat

OPSKRIFT

4 dl cremefraiche 18%
2 søde æbler
4 stilke bladselleri
300 g halve grønne vindruer, uden kerner
50 g valnøddekerner
1 spsk sukker
groft salt



TILBEREDNING

Bland cremefraiche med sukker og en knivspids salt. Skræl æblerne og skær den i tern. Vend derefter æblerne i cremefraiche så de ikke bliver brune. Hak valnødderne groft, skær blegselleri stænglerne i tynde skiver og vend dem i sammen med de halve udstenede grønne vindruer. Sæt Waldorfsalaten i køleskabet i mindst 30 minutter inden servering så den kan trække.

Pin It on Pinterest

Share This