Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Bacon sauce, lavet med Baconmarmelade | Grilltips.dk

Bacon sauce – En sauce lavet med Baconmarmelade
Søren (Grilltips)

Hvis du har lavet en glas baconmarmelade, kan du efterfølgende benytte denne, til at lave en helt fantastisk, aromatisk sauce. Saucen er perfekt til hakkebøffer, kartoffelbåde eller som dippingsauce til grillede grøntsager. Det er en sødlig sauce, så den skal serveres til krydret mad, hvor den til gengæld passer helt fantastisk




OPSKRIFT (4 pers)
2½ dl. Piskefløde
3 store spsk. bacon marmelade (den findelte/blendede) (se opskriften her >>)
3 spsk. Jack Daniels (eller anden Bourbon)
1 tsk. Timian
½ tsk. Cayennepeber (efter smag)
1 Bouillonterning oksekødkraft
Peber (ingen salt)

TILBEREDNING
Bland fløde, baconmarmelade, Jack Daniels, bouillonterning og timian i en kasserolle, og lad det simre et minut, indtil baconmarmeladen er opløst, og smag så til med cayennepeber og almindelig peber.

Pin It on Pinterest

Share This