Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Bagte æbler med marcipan og mandler

Bagte æbler med marcipan og mandler
Søren (Grilltips)

Æbler er til at få fat i hele året, og er rigtig gode i grillen. Bland noget lækkert fyld og bag æblerne i grillen, det er super lækkert. Her er opskriften på bagte æbler i grillen

OPSKRIFT
4 store æbler (eller 6 små æbler)
100 gr marcipan
50 gr smør
50 gr hakkede mandler
30 gr brun farin
2 spsk sukker (gerne hjemmelavet vaniljesukker)
1 tsk stødt kanel



TILBEREDNING
Vask æblerne, og udhul den med et æble-udhulnings-værktøj. Ælt marcipan, smør, hakkede mandler og brun farin sammen til en dej. Fyld æblerne på med marcipanmassen og sæt dem i et smurt (med smør) Ildfast fad. Bland sukker og stødt kanel sammen i en skål, og drys det over æblerne.

Bag æblerne i grillen, i det ildfaste fad i 20-25 minutter. Lad æblerne køle en smule, og server dem med en kugle blød vaniljeis på toppen.

Serveringsforslag: Bagt æble med en kugle vaniljeis

Serveringsforslag: Bagt æble med en kugle vaniljeis

Du kan lave mange variationer af denne simple dessert, som smager rigtig lækkert. Prøv med halve ferskner uden sten, og med en klat marcipan dej i midten, eller halve pære, strøet med hjemmelavet vaniljesukker og fyldt med marcipandej i midten. Det er kun fantasien der sætter grænser, så prøv dig frem, og lav nogle fantastiske desserter i grillen.

Du kan også “grille” is, det hedder Baked Alaska, og den kan du også finde her på grilltips.dk

Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest

Share This