Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Steakspyd med bacon og barbecuesauce | Grilltips.dk

Steakspyd med bacon og barbecuesauce
Søren (Grilltips)
En bøf kan skifte helt karakter hvis man marinerer den i en lækker marinade, og hvis du går skridtet videre, og griller den på et spyd, med bacon og barbecuesauce får en helt ny smagsoplevelse, og den er godt!!!


OPSKRIFT (4 pers.)
6-8 bøffer af tyksteg (ribeye, oksefilet eller andet mørt bøfkød)
12 skiver bacon

Marinade
3 spsk. god Balsamico eddike
2 spsk. Soyasauce
1 spsk. Worcestershire Sauce / Engelsk Sauce
1 spsk. honning (gerne akaciehonning)
1 spsk. god olivenolie
1 spsk. Herb de Provence (timian, oregano, rosmarin)
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk. løgpulver
1 tsk. chiliflager eller ½ tsk. chilipulver
1 tsk. friskkværnet peber (ingen salt!)

TILBEREDNING
Skær bøfferne i store tern.

Bland alle ingredienserne til marinaden, læg kødet i en skål eller plasticpose og hæld marinaden over. Lad kødet marinere i 4-6 timer.

Stik skiftevis et stykke bøf, og en halv skive bacon (lagt sammen 2 gange) på spyddene.

Grillspyddene over direkte varme, og husk at grille dem i samme tid som du ville grille det pågældende kød hvis det var en bøf. Pensl med barbecuesauce hver gang spyddene vendes.

Server med kartoffelbåde, whiskeysauce og en frisk salat med babyspinat og feta, se opskriften her >>

Pin It on Pinterest

Share This